Onze school

OBS Schengehof is een basisschool die letterlijk en figuurlijk midden in het dorp ’s Heer Arendskerke staat. De school is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen; leerlingen, ouders, leerkrachten en andere bezoekers kunnen zich vanaf het allereerste moment thuis voelen. En dat is erg belangrijk, aangezien je anderen nodig hebt om tot leren te komen. Leren is niet iets wat of je in je eentje kunt doen, maar waarvoor je vooral aangewezen bent op anderen. Want leren is een sociaal proces. Vandaar dat wij heel veel belang hechten aan het samen leren, samen ontwikkelen, samen zo breed mogelijk leren en ontwikkelen, waarbij Schengehof dé plaats is waar leerlingen elkaar én anderen ontmoeten om tot leren en ontwikkeling te komen. En natuurlijk willen we daarvoor naast onze eigen teamleden ook anderen inzetten, die op zijn of haar gebied een eigen (bijzondere) expertise hebben.

Kortom Schengehof een plek waar je heel graag wilt zijn, om anderen te ontmoeten en samen te leren en jezelf te ontwikkelen!!! Voor klein én groot!!!!!